Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Mátový dip & rájta
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.8/5 Počet hodnocení: 10
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 479 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 54 g
Tuky 17 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ochutnejte, jak báječné studené omáčky se připravují v Indii.

Suroviny

máta 50 g
čerstvá
koriandr čerstvý 2 svazky
čerstvý
zelená, rozpůlená a bez semen
sůl ¼ ČL
třtinový cukr 2 ČL
hustý
páppadam (indické placky) k podávání

Postup

1

V kuchyňském robotu rozmixujte bylinky, chilli papričky, sůl, cukr, citronovou šťávu, lžíci vody a 2 lžíce jogurtu na hladkou zelenou pastu. Odeberte 4 lžíce a podávejte jako dip s ostrými krevetami.

2

Na rájtu promíchejte zbylou pastu se zbylým jogurtem, zakryjte a dejte přes noc chladit.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč