Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 6
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1124 kcal
Bílkoviny 93 g
Sacharidy 38 g
Tuky 56 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Odolejte nutkání ochutit tresku kořením a bylinkami, uvidíte, že budete nadšeni!

Suroviny

nebo bageta, na kousky
olivový olej 4 PL
zbavená semen, nakrájená na kusy
nakrájená na tenké plátky
balzamikový ocet 2 PL
+ dva prolisované stroužky česneku
treska 4 filety
bez kůže
pepř
čerstvě mletý, na dochucení
sůl

Postup

1

Troubu zahřejte na 200 °C. Chléb vsypte na plech, zakapejte lžící oleje a pečte 10 minut dozlatova. Mezitím smíchejte zeleninu se 2 lžícemi oleje, octem a česnekem, osolte a opepřete.

2

Zahřejte velkou nepřilnavou pánev. Vlijte na ni zbytek oleje, zahřejte a 4 minuty na něm opékejte rybu dozlatova. Pak ji obraťte a ještě minutu až dvě dopékejte. Krutony rychle promíchejte se salátem, rozdělte na talíře a podávejte s rybou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč