Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rozpečený kozí sýr

Skvělé jídlo pro milovníky kozích sýrů – do čtvrthodiny jíte!
Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát Italská

Ingredience

    • 4 plátky bagety nebo italského chleba
    • pesto
    • kozí sýr
    • drcený pepř
    • olivový olej
    • salát z ředkviček a polníčku

Příprava jídla

Čtyři plátky bagety nebo italského chleba potřete kupovaným pestem, obložte plátky kozího sýra a zapečte pod grilem asi 1 minutu – sýr začne měknout. Vyjměte, posypte drceným pepřem, pokapejte olivovým olejem a vraťte pod gril zezlátnout. Podávejte na salátu z ředkviček a polníčku.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář