
Luxusní tuňáková pomazánka
Pomazánky jsou vděčné, potěší jako snídaně, svačina i večeře.
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4-6
Ingredience
- 2 konzervy tuňáka v oleji
- 2–3 vejce
- 1 kelímek sýra cottage
- 1 lžička plnotučné hořčice
- 1 lžička kari
- šťáva i kůra z 1 citronu
- 3 lžíce kaparů
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- bagety
- citron
- olivy
- pažitka
Příprava jídla
1 Okapané maso ze 2 konzerv tuňáka v oleji promíchejte se 2–3 pokrájenými vejci uvařenými natvrdo. Přidejte 1 kelímek sýra cottage, lžičku plnotučné hořčice, 1 lžičku kari, šťávu i kůru z 1 citronu, 3 lžíce kaparů, lžíci olivového oleje a sůl. Naneste na rozpečené bagety, ozdobte plátky citronu, olivami a pažitkou.
Další recept na tuňákovou pomazánku naleznete v uživatelských receptech Poslirecept.cz.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Jana Harazimová
22. Únor 2010 14:28
Eva Pasková
9. Duben 2010 14:56
Marketa Kratka
7. Říjen 2014 17:17