Luxusní tuňáková pomazánka

Pomazánky jsou vděčné, potěší jako snídaně, svačina i večeře.
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Hodnocení:
4.52778
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    • 2 konzervy tuňáka v oleji
    • 2–3 vejce
    • 1 kelímek sýra cottage
    • 1 lžička plnotučné hořčice
    • 1 lžička kari
    • šťáva i kůra z 1 citronu
    • 3 lžíce kaparů
    • 1 lžíce olivového oleje
    • sůl
    • bagety
    • citron
    • olivy
    • pažitka

Příprava jídla

Okapané maso ze 2 konzerv tuňáka v oleji promíchejte se 2–3 pokrájenými vejci uvařenými natvrdo. Přidejte 1 kelímek sýra cottage, lžičku plnotučné hořčice, 1 lžičku kari, šťávu i kůru z 1 citronu, 3 lžíce kaparů, lžíci olivového oleje a sůl. Naneste na rozpečené bagety, ozdobte plátky citronu, olivami a pažitkou.

Další recept na tuňákovou pomazánku naleznete v uživatelských receptech Poslirecept.cz.

Přidat komentář