Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Granátový džus
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 166 kcal
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 38 g
Tuky 2 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jednodušší už to být nemůže: nechte svěží a zároveň sladkou chuť granátových zrnek vyniknout v té nejpřirozenější podobě.

Suroviny

zralé (nebo 2 ks) + zrníčka na posypání
led kostky
nebo tříšť
voda minerální perlivá
meduňka lístky
nebo máta

Postup

1

Dvě nebo tři zralá granátová jablka vymačkejte pomocí lisu
podobně jako citron. Lisujte důkladně, abyste získali co nejvíc šťávy.

2

Do čtyř sklenic rozdělte ledové kostky nebo tříšť, přilijte vymačkanou šťávu, dolijte trochou minerálky a podávejte s několika lístky meduňky či máty, posypané granátovými zrníčky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/4

Komentáře

16.03.2008 01:19
při odšťavňování granátového jablka pomocí citrusovače se do šťávy dostane mnoho dužniny, která způsobí, že džus je velmi trpký, doporučuji zkusit 100% džus z granátového jablka, více na www.granatovejablko.cz
31.08.2007 13:54
Recept se nachází v č.4/05, str.71

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč