Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Středomořská rybí polévka

Cuketa, fenykl, lahodný vývar a k tomu ryba. Polévku můžete ozdobit chilli pastou smíchanou se zakysanou smetanou
Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření 10 minut
P
Polévka Italská

Ingredience

    • 400 ml rybího či zeleninového vývaru
    • 400 g neapolské omáčky
    • 1 fenykl
    • 2 malé cukety
    • 200 g masa z pevné bělomasé ryby
    • chilli pasta
    • zakysaná smetana
    • sůl

Příprava jídla

1 400 ml rybího či zeleninového vývaru, asi 400 g neapolské omáčky na těstoviny (Otma, Panzani) a 1 fenykl, jemně pokrájený, zahřívejte v hrnci asi 3 minuty.

2 Přisypte 2 malé cuketky, na plátky, a vařte další 2 minuty. Přidejte 200 g masa z pevné bělomasé ryby, nakrájené na 4cm kostky, a pod bodem varu bez míchání, vařte‘ asi 4 minuty, až bude maso hotové.

3 Opatrně vmíchejte hrst čerstvé bazalky a případně dosolte. Můžete ozdobit chilli pastou smíchanou se zakysanou smetanou a špetkou soli.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Polévka s lososem a whisky

Přidat komentář