Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tvarohová pomazánka s pečenými banány

Jemná pomazánka tentokrát ve sladké verzi. Zkuste to s banány, mátou a javorovým sirupem.

Vydání: 2009/4
Autor:
Hodnocení:
17 (hlasů)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT5M
Pečení 0:05
Pomazánka Ostatní

Ingredience

    • 2 celé banány
    • čerstvá máta
    • 3 lžíce cukru
    • 250 g tvarohu
    • javorový sirup
    • šťáva z citronu

Příprava jídla

Zahřejte troubu na 200 °C, 2 celé banány (bio), podélně rozpůlené, položte slupkou dolů na plech pokrytý pečicím papírem. V každé polovině veďte tři zářezy a vložte do nich po lístku čerstvé máty. Posypte je 3 lžícemi cukru a 5–8 minut pečte v troubě, aby změkly.
Pak je nakrájejte nebo rozmačkejte a smíchejte s 250 g tvarohu. Dochuťte javorovým sirupem a šťávou z citronu. Podávejte s bagelem či loupákem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

10x tvarohová pomazánka

Přidat komentář