Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rukolový salát s avokádem

Svěží salát s jemně pikantní zálivkou z dijonské hořčice a bílého vinného octa.
Vydání: 2009/4
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát Středomořská

Ingredience

    • 120 g rukoly
    • 120 g natrhaných listů vašeho oblíbeného salátu
    • 50 g řeřichy
    • 2 avokáda, oloupaná, vypeckovaná a nakrájená na měsíčky
    • hrst cherry rajčátek, přepůlených

    Na dresink
    • 1 lžička dijonské hořčice
    • 1 lžíce bílého vinného octa
    • 3 lžíce olivového oleje

Příprava jídla

1 Nejprve udělejte dresink – všechny potřebné ingredience důkladně smíchejte a prošlehejte se lžičkou studené vody.

2 Všechno zelené, včetně avokáda, promíchejte v servírovací míse, pokapejte dresinkem a nakonec přidejte rajčátka – zůstanou čerstvá.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Velikonoční oběd s kuřetem

Velikonoční oběd s kuřetem

Přidat komentář