Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Čevabčiči
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.4/5 Počet hodnocení: 45
Do hodiny Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 929 kcal
Bílkoviny 109 g
Sacharidy 21 g
Tuky 45 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na čevapčiči existuje na Balkáně nepřeberné množství receptů, důležité je nepřekořenit – výslednou dokonalou chuť tvoří jednoduché přísady. Maso zůstane šťavnaté a nadýchané díky minerálce a troše jedlé sody.

Suroviny

ještě lepší je směs – 250 g hovězí a 250 g skopové
voda minerální perlivá 2 PL
nemusí být
sůl
pepř
čerstvě mletý
koření 2 ČL
čubrica
česnek 1 stroužek
na tenké plátky
k podávání
k podávání

Postup

1

Maso promíchejte s minerální vodou, sodou, osolte, opepřete, přidejte čubricu a česnek a nechte v chladničce čtyři hodiny odpočinout

2

Utvořte podlouhlé válečky, pokud chcete, napíchněte je na předem namočené dřevěné špejle a grilujte celkem osm minut ze všech stran dohněda..

3

Podávejte horké, třeba v chlebu pita vyloženém cibulí, pokapané zakysanou smetanou a ajvarem

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/10

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč