Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pomazánka z uzené makrely

Skvělá chuťovka k opečeným toastům nebo křupavým tortillovým chipsům

Vydání: 2009/12
Autor:
Hodnocení:
8 (hlasů)
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
PT15M
Příprava 0:15
Studená omáčka a dip Středomořská

Ingredience

    • 300 g filetů uzené makrely, bez kůže a kostí
    • 200 g lučiny nebo jiného čerstvého smetanového sýra
    • 2 lžíce smetanového křenu
    • šťáva z půlky citronu
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • tmavý chleba k podávání
    • citron nakrájený na měsíčky

Příprava jídla

Rozmixujte všechny přísady. Plátky chleba nakrájejte na 3 cm široké proužky a podávejte k pomazánce. Ozdobte dílky citronu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Party chuťovky

Přidat komentář