OBCHOD

Kokosová roláda s medem

Až budete mít náladu vařit a péct, zkuste tuhle roládu! Můžete ji totiž dát do mrazničky a vytáhnout v době, kdy se vám nebude chtít vůbec nic… jen mlsat.
Vydání: 2007/10
Autor: redakce Apetitu
Hodnocení:
12 (hlasů)
Počet porcí: Na 1 roládu
Doba přípravy:

Ingredience

    Na náplň
    • 150 g másla
    • 1 balíček vanilkového cukru
    • 50 g medu
    • 130 g strouhaného kokosu

    Na tmavé těsto
    • 300 g světlých sušenek
    • 150 g moučkového cukru + trocha na posypání válu a na ozdobení
    • 30 g kakaa
    • 100 g medu
    • 100 ml silné černé kávy s lógrem

Příprava jídla

1 Suroviny na náplň důkladně promíchejte a dejte na chvilku do lednice.

2 Mezitím nadrťte sušenky a smíchejte je s cukrem, kakaem a medem. Po lžičkách přidávejte kávu tak, abyste získali vláčné těsto. Na pocukrovaném válu ho vyválejte na obdélník. Potřete ho náplní a opatrně sviňte do rolády.

3 Pocukrujte a nechte dobře vychladit. Po ztuhnutí nakrájejte na řezy.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Ach, káva! 34 receptů, které vás nakopnou

reklama

Přidat komentář