Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tagliatelle s fenyklem a rokfórem
Tagliatelle s fenyklem a rokfórem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tagliatelle s fenyklem a rokfórem

3.9/5 Počet hodnocení: 10
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2739 kcal
Bílkoviny 90 g
Sacharidy 302 g
Tuky 120 g
Vláknina 27 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ovčí plísňový sýr umí s těstovinami divy.

Suroviny

olej 4 PL
sůl
pepř
tymián 1 ČL
nasekané
tagliatelle 450 g

Postup

1

Očistěné fenykly nakrájejte na tenké měsíčky. Opékejte je na oleji se šalotkami nasekanými nadrobno; stačí asi 2 minuty.

2

Přidejte sůl, pepř a bílé víno. Až se odpaří, polovinu rozmixujte se lžičkou lístků tymiánu a vraťte ke zbytku směsi.

3

Přidejte nasekané vlašské ořechy, trochu čerstvého tymiánu a rozdrobený rokfór či jiný sýr s modrou plísní a promíchejte s těstovinami. Na talířích zdobte rokfórem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč