Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bucatini s tuňákem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.8/5 Počet hodnocení: 6
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1815 kcal
Bílkoviny 116 g
Sacharidy 240 g
Tuky 41 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Čerstvý tuňák, to je luxus, jaký se na talíři hned tak nevidí. Dopřejte si ho klidně i ve všední den.

Suroviny

lilek 1 ks
na tenké plátky
sůl
tuňák 300 g
čerstvý, na kostky
pomerančová šťáva
z jendoho pomeranče
pažitka 2 PL
nasekaná
z poloviny pomeranče, na nudličky
olivový olej
sezamová semínka 2 PL
bucatini 320 g
uvařené al dente

Postup

1

Nakrájejte velký lilek na tenké plátky, osolte a nechte 30 minut vypotit. Mezitím marinujte na kostky nakrájeného čerstvého tuňáka (300 g) ve šťávě z jednoho pomeranče se 2 lžícemi nasekané pažitky. Nudličky kůry z 1/2 pomeranče spařte vroucí vodou.

2

Opláchnuté a osušené plátky lilku osmažte dozlatova a osušte papírovou utěrkou. Okapaného a osoleného tuňáka opékejte 3 minuty na olivovém oleji s pomerančovou kůrou a 2 lžícemi sezamových semínek. Promíchejte s těstovinami a s lilkem a opepřete.

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč