Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Špagety s červenou čekankou a pancettou

Typicky italské vaření – jen pár základních surovin a vznikne úžasné jídlo.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 1 lžíce oleje
    • 150 g pancetty
    • 150 g červené čekanky
    • 50 ml bílého vína
    • sůl
    • pepř
    • špagety, uvařené

Příprava jídla

1 Na lžíci oleje zpěňte šalotku a pancettu nakrájenou na nudličky. Přidejte pokrájenou červenou čekanku a po 2 minutách zalijte 50 ml bílého vína. Nechte odpařit, osolte, opepřete a smíchejte se špagetami.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špagety 20x jinak

Komentáře

Obrazek uzivatele
Výborny jednoduchý recept. Všetky ingrediencie som mala doma a navarenē bolo šupšup! Výsledok prekvapivo lahodný! Milovníkom chilli som tam ešte nakrájala čerstvú chillinku. A miesto bieleho vína som dala ružové. Mňam! Skvelé využitie čakanky! Ďakujem!

Přidat komentář