Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Špagety s eolijským pestem

Těstoviny s bylinkovou vůní
 

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
24 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Opékání 0:10
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 2 rajčata, oloupaná
    • 30 g kaparů
    • snítka máty
    • 3 snítky hladkolisté petrželky
    • svazek bazalky
    • 30 g oloupaných mandlí
    • stroužek česneku
    • 1 sušená chilli paprička, drcená
    • sůl na dochucení
    • panenský olivový olej
    • 300 g třešňových rajčátek
    • 320 g špaget
    • 12 kaparových plodů a bazalka na ozdobu

Příprava jídla

1 Rozmixujte 2 oloupaná rajčata, 30 g kaparů, snítku máty, 3 snítky hladkolisté petrželky, svazek bazalky, 30 g oloupaných mandlí, stroužek česneku, 1 drcenou sušenou chilli papričku, špetku soli a 4 lžíce panenského olivového oleje.

2 V pánvi na 2 lžících oleje krátce opečte nasekaný stroužek česneku a 300 g přepůlených třešňových rajčátek. Uvařené špagety promíchejte s pestem i rajčátky a ozdobte 12 kaparovými plody a bazalkou.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špagety s bramborami

Špagety 20x jinak

Přidat komentář