Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Mačkané brambory

Červené brambory nemusíte loupat. Slupka dodá jídlu zajímavou chuť.

Vydání: 2010/11
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6-8
Doba přípravy: Do 10 minut
PT20M
Vaření 0:20
Americká

Ingredience

    • 1,5 kg brambor (nejlépe s červenou slupkou), omytých a nakrájených na čtvrtky
    • 2 vaničky sýra Philadelphia
    • 100 g másla
    • sůl, pepř a křenová pasta (viz recept na hovězí hrudí)

Příprava jídla

Brambory uvařte doměkka. Slijte, přidejte sýr, křenovou pastu a nahrubo rozmačkejte. Osolte a opepřete dle chuti.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Vzpomínka na Ameriku

Menu z uzeného masa

Šťouchané brambory

Šťouchané brambory s rozmarýnem

Šťouchané brambory se špenátem

Mačkané brambory z plechu

Mačkané bylinkové brambory

Rozmačkané brambory s kuřetem

Hovězí hrudí s křenovou krustičkou a mrkvičkami

Řezy s krémem z burákového másla

Přidat komentář