Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Plněné avokádo

Avokádo je bohatým přírodním zdrojem bílkovin, vitaminů a zdraví prospěšných tuků. Dejte si ho hned po ránu.

Vydání: 2008/10
Autor:
Hodnocení:
31 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Chuťovka Italská

Ingredience

    • ½ malé červené cibule, nakrájené na kolečka
    • 2 rajčata, nakrájená na čtvrtky
    • hrst vypeckovaných oliv – hnědých nebo černých
    • pár kapek citronové šťávy
    • olivový olej na postříkání avokáda
    • 1 avokádo, zbavené pecky
    • hummus (prodávají orientální obchody nebo si ho připravte podle našeho receptu, popřípadě můžete zvolit i ochucenou variantu)

Příprava jídla

1 Cibuli, rajčata a plnou hrst vypeckovaných oliv smíchejte dohromady, pokapejte citronovou šťávou i olivovým olejem. Půlky avokáda dejte na talíře a prohlubně po pecce vyplňte hummusem a navrch dejte salát z cibule. Znovu pokapejte olivovým olejem a servírujte s rozpečeným chlebem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Dokonalá snídaně

Přidat komentář