Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ryba grilovaná v celku

Chňapal má pevné, bílé maso, které neobsahuje moc kostí. Skvělá ryba na gril!


Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Asijská

Ingredience

    • 2 středně velcí chňapalové červení nebo jiné podobné ryby, vykuchaní
    • olivový olej

    NA NÁPLŇ
    • 1 hrnek vařené rýže
    • 60 ml kokosového mléka
    • čerstvá červená chilli paprička, bez semen, nasekaná nadrobno
    • 1–2 lžíce sekaných koriandrových lístků
    • 1 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru
    • mořská sůl

    K PODÁVÁNÍ
    • skrojky limety
    • nasekaná chilli paprička
    • lístky koriandru a máty

Příprava jídla

Všechny přísady na náplň promíchejte. Směsí naplňte břišní dutiny ryb a zajistěte kuchyňským provázkem. Potřete olivovým olejem, osolte a grilujte asi 10 minut po každé straně, až je maso propečené. Podávejte se skrojky limety, nasekanou chilli papričkou a lístky koriandru a máty.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí placičky s citronovou trávou

Kuře na limetkách s grilovanou kukuřicí

Kuře na pažitkovém podmáslí

Jehněčí burger

25 skvělých jídel z grilu

8x ryba na gril

Přidat komentář