Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuře na pažitkovém podmáslí

Kuře na pažitkovém podmáslí
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Kuře na pažitkovém podmáslí

5/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 288 kcal
Bílkoviny 45 g
Sacharidy 8 g
Tuky 7 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Čím déle budete maso marinovat, tím bude křehčí.

Suroviny

kuře 2 ks
půlky, menší
pažitka 2 PL
nasekaná
česnek 1 stroužek
drcený
skrojky k podávání

Postup

1

Dvě menší kuřecí půlky nasolte, vložte do nekovové mísy a zalijte 125 ml podmáslí ochuceného 2 lžícemi nasekané pažitky a stroužkem drceného česneku. Marinujte minimálně 10 minut (čím déle, tím bude maso křehčí).

2

Grilujte, aby bylo kuře propečené. Podávejte se skrojky citronu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín

AD
Velikonoce z porcelánu

Velikonoce z porcelánu

Jaro je již od nepaměti symbolem obnovy, nových začátků, probouzející se přírody. Přináší naději a víru v nové cykly, symbolizuje zrození. Den jarní rovnodennosti symbolicky znamená vítězství světla nad temnotou. Nejvýznamnějšími...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč