Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kuře na pažitkovém podmáslí

Čím déle budete maso marinovat, tím bude křehčí.
Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Kuře

Ingredience

    • 2 menší kuřecí půlky
    • 125 ml podmáslí
    • 2 lžíce nasekané pažitky
    • 1 stroužek česneku, drceného
    • skrojky citronu, k podávání

Příprava jídla

Dvě menší kuřecí půlky nasolte, vložte do nekovové mísy a zalijte 125 ml podmáslí ochuceného 2 lžícemi nasekané pažitky a stroužkem drceného česneku. Marinujte minimálně 10 minut (čím déle, tím bude maso křehčí). Grilujte, aby bylo kuře propečené. Podávejte se skrojky citronu.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí placičky s citronovou trávou

Kuře na limetkách s grilovanou kukuřicí

Jehněčí burger

Ryba grilovaná v celku

25 skvělých jídel z grilu

Přidat komentář