Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1214 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 82 g
Tuky 70 g
Vláknina 7 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Krémová lahůdka, která potěší na oběd, k svačině i k večeři. Navíc k její přípravě potřebujete jen minimum surovin!

Suroviny

pórek 1 ks
vývar 1 l
studený
tavený
na ozdobu
petrželka
na ozdobu

Postup

1

V hrnci na 2 lžících másla zpěňte 1 pórek, nadrobno. Zaprašte 2 lžícemi hladké mouky a míchejte 1–2 minuty dorůžova.

2

Zalijte 1 l studeného vývaru a dobře rozšlehejte.

3

Přidejte 4 tavené sýry a za stálého míchání nechte rozpustit a zhoustnout.

4

Zdobte nakrájenou šunkou a petrželkou.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč