Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Fazolová polévka s těstovinami

Luštěniny jsou zdravé, hřejivé a levné. Tato polévka vás nabije energií.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT20M
Vaření 0:20
Polévka

Ingredience

    • 8 plátků anglické slaniny
    • 2 pórky
    • 4 mrkve
    • 1 konzerva fazolí
    • 1 l drůbežího vývaru
    • 2 lžíce rajčatového pyré
    • 50 g polévkových těstovin
    • hrst petrželky

Příprava jídla

8 plátků anglické slaniny nasucho opečte dokřupava. Pak k ní přihoďte 2 pórky a 4 mrkve, na půlkolečka, a opékejte 5 minut. Přidejte konzervu fazolí, slitou, 1 l drůbežího vývaru a 2 lžíce rajčatového pyré, promíchejte, přiveďte k varu a přidejte 50 g polévkových těstovin. Vařte doměkka. Nakonec vmíchejte hrst petrželky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Arabská polévka s cizrnou a špenátem

Polévka s batáty a kozím sýrem

Balkánská polévka se zeleninou

Nudlová polévka s krevetami

Zamilujte si luštěniny

Přidat komentář