
Fazolová polévka s těstovinami
Luštěniny jsou zdravé, hřejivé a levné. Tato polévka vás nabije energií.
Vydání: 2009/3
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 8 plátků anglické slaniny
- 2 pórky
- 4 mrkve
- 1 konzerva fazolí
- 1 l drůbežího vývaru
- 2 lžíce rajčatového pyré
- 50 g polévkových těstovin
- hrst petrželky
Příprava jídla
8 plátků anglické slaniny nasucho opečte dokřupava. Pak k ní přihoďte 2 pórky a 4 mrkve, na půlkolečka, a opékejte 5 minut. Přidejte konzervu fazolí, slitou, 1 l drůbežího vývaru a 2 lžíce rajčatového pyré, promíchejte, přiveďte k varu a přidejte 50 g polévkových těstovin. Vařte doměkka. Nakonec vmíchejte hrst petrželky.
Přidat komentář