Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Plněné vejce s pestem

Na italskou notu

Vydání: 2013/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 12 plněných půlek
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Příprava 0:00
Chuťovka

Ingredience

    • 6 vajec
    • 3 lžíce majonézy
    • 2 lžičky bazalkového pesta (nejlépe domácího)
    • 1 lžíce strouhaného parmazánu
    • sůl a pepř
    • hoblinky parmazánu a lístky bazalky, na ozdobu

Příprava jídla

Uvařte 6 vajec natvrdo. Rozmíchejte 6 vařených žloutků, 3 lžíce majonézy, 2 lžičky bazalkového pesta (nejlépe domácího) a 1 lžíci strouhaného parmazánu. Osolte a opepřete. Naplňte vydlabané půlky vajec a ozdobte hoblinkou parmazánu a lístkem bazalky.

Janovské pesto

Tenhle recept na pesto všech pest jsme převzali ze světového mistrovství v Janově. Doporučujeme pesta udělat více a po...
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

8x plněná vejce

28x vejce natvrdo

Přidat komentář