Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sendvič s avokádem, ředkvičkami a kozím sýrem

Krémová chuť avokáda se dobře doplňuje s výrazným kozím sýrem a štiplavými ředkvičkami.

Vydání: 2013/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Sendvič Středomořská

Ingredience

    • 4 střední celozrnné bagetky
    • 150 g čerstvého kozího sýra
    • lístky polníčku
    • svazek ředkviček
    • 1/2 červené cibule

    AVOKÁDOVÁ POMAZÁNKA

    • 2 zralá avokáda
    • 1 stroužek česneku
    • citronová šťáva
    • sůl

Příprava jídla

1 Oloupejte 2 zralá avokáda, vyjměte pecku a nakrájejte je na větší kostky. Osolte je a pokapejte citronovou šťávou, přidejte 1 stroužek česneku, drcený, a vše rozmačkejte nahrubo vidličkou.

2 Navrstvěte do mírně vydlabaných 4 středních celozrnných bagetek spolu se 150 g čerstvého kozího sýra, rozdrobeného, lístky polníčku, svazkem ředkviček, nakrájených na plátky, a 1/2 červené cibule, nakrájené na tenké plátky.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Banh Mi sendvič

Šunková persiláda s bramborovým salátem a hráškovým pyré

Kari kuře s cizrnou a raitou

Pudinkový dezert s karamelem a banány

Oranžové pitíčko s mrkví

Zelený tekutý salát s cuketami

Růžový melounový nápoj

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Přidat komentář