Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Banh Mi sendvič

Banh Mi je vietnamskou odpovědí na francouzskou plněnou bagetu. Původně termín označoval jen západní typ chleba, dnes se vžil pro výborné sendviče plněné po vietnamsku.

Vydání: 2013/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT20M
Sendvič Asijská

Ingredience

    • 4 větší nebo 6 menších housek
    • 200 g krájené krůtí šunky


    PIKANTNÍ ZELENINOVÁ SMĚS

    • 1 salátová okurka
    • 1 mrkev
    • 1 velký svazek koriandru
    • 2 červené chilli papričky
    • 4 lžíce limetové šťávy
    • 1 lžíci rybí omáčky
    • 4 lžíce panenského olivového oleje

     

Příprava jídla

1 V míse promíchejte 1 salátovou okurku, nakrájenou na tenké plátky, 1 mrkev, škrabkou nakrouhanou na dlouhé plátky, 1 velký svazek koriandru, nasekaný nahrubo, 2 červené chilli papričky, zbavené semen a nakrájené na nudličky, 4 lžíce limetové šťávy, 1 lžíci rybí omáčky a 4 lžíce panenského olivového oleje.

2 Pikantní zeleninovou směs rozdělte do 4 větších nebo 6 menších housek a doplňte celkem 200 g krájené krůtí šunky.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Sendvič s avokádem, ředkvičkami a kozím sýrem

Oranžové pitíčko s mrkví

Růžový melounový nápoj

Zelený tekutý salát s cuketami

Šunková persiláda s bramborovým salátem a hráškovým pyré

Kari kuře s cizrnou a raitou

Pudinkový dezert s karamelem a banány

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Přidat komentář