Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zelený tekutý salát s cuketami

Čerstvý sýr můžete nahradit bílým jogurtem a mátu meduňkou.

Vydání: 2013/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT4M
Vaření 0:04
Polévka

Ingredience

    • 2 cuketky (nebo salátové okurky)
    • 500 g vyloupaného mladého hrášku (může být mražený)
    • tabasco podle chuti
    • 1 lžíce lněného oleje
    • 10 mátových lístků
    • 50 g jemného čerstvého sýra
    • sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

Cuketky omyjte, nakrájejte na kolečka a dejte vařit do litru osolené vody, po 2 minutách vaření vsypte hrášek (použijete-li okurky, povařte pouze hrášek) a vařte ještě 2 minuty. Odstavte, přidejte ostatní suroviny a promixujte tyčovým mixérem nebo přelijte do stolního mixéru a rozmixujte v něm. Vychlaďte a podávejte zastudena.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Sendvič s avokádem, ředkvičkami a kozím sýrem

Banh Mi sendvič

Šunková persiláda s bramborovým salátem a hráškovým pyré

Pudinkový dezert s karamelem a banány

Kari kuře s cizrnou a raitou

Růžový melounový nápoj

Oranžové pitíčko s mrkví

Sendvič s rostbífem a křenovým zelným salátem

Přidat komentář