Elegantní variace na klasické karbanátky. Jestli máte rádi česnek, klidně ho přidejte víc!
Suroviny
mrkev
1
ks
nastrouhaná
cibule
1
ks
na jemno
koriandr čerstvý
2
PL
čerstvý
česnek
2
stroužky
prolisovaný
rajčatový protlak
1
PL
tofu
150
g
rozmačkané
80
g
sójový granulát
strouhanka
40
g
plus na obal
vejce
1
ks
sůl
pepř
olej
na smažení
Postup
1
Podle návodu na obalu připravte sójové maso. V pánvi rozpalte trochu oleje a tak pět minut na něm opékejte zeleninu. Přidejte protlak, česnek a ještě čtyři minuty restujte.
2
K tofu přisypte nasekaný koriandr, strouhanku, mouku, sóju a opečenou zeleninu. Přidejte vajíčko, osolte a opepřete. Placičky obalujte v mouce a smažte na oleji.
Komentáře