Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sladká rýžová polévka

Dá se jíst horká i studená. Pokud máte rádi mléčnou rýži, do téhle polévky se zamilujete!

Vydání: 2006/2
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Polévka

Ingredience

    • 120 g rýže
    • 500 ml mléka
    • 300 ml kokosového krému
    • 2 sáčky vanilinového cukru
    • cukr podle chuti
    • plátky kokosu na ozdobu

Příprava jídla

1. Rýži nasypte do kastrolu a uvařte ji doměkka v půllitru osolené vody. Potom rýži zalijte mlékem a na mírném plameni přiveďte k varu. Přidejte kokosový krém a vanilinový cukr.

2. Podle chuti doslaďte. Pokud patříte – vy nebo vaše děti – mezi milovníky krémových polévek, můžete ji ještě přelít do mixéru a rozmixovat. Podávejte s plátky kokosu.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Ukrajinský boršč

Rybí polévka s lososem

Mexická polévka

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.2/06, str.64

Přidat komentář