Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Kouzla s rychlovarnou konvicí

Kouzla s rychlovarnou konvicí

Špenát prolijte v cedníku vroucí vodou z konvice...
23. 10. 2006

• Špenát prolijte v cedníku vroucí vodou z konvice; odpadu prospěje, když do dřezu současně pustíte studenou vodu. Spařený špenát jezte se zálivkou jako salát a/nebo s kuskusem.

• Čerstvé rybí filety – třeba z lososa, bez kostí a kůže – se dají pošírovat v mělké misce, zalité vroucí vodou. Přidejte plátky citronu a hrst bylinek. Než voda vychladne, ryba je hotová.

• Vejce omyjte, vložte do rychlovarné konvice s vodou a zapněte. Nechte vodu uvařit a poté vychladnout – a vyndáte skvělá vejce na hniličku.

Přidat komentář