Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Namočené špejle vždy po ruce

grilované špízy
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Milujete maso a zeleninu grilované na špejli? Potom pro vás máme malý trik, jak si svou oblíbenou pochoutku připravit rychle kdykoliv.

 

Abyste nemuseli pokaždé čekat, než vám špejle na špízy nasáknou vodou, namočte si je do zásoby. Vložte je do plastových sáčků, uzavřete a odložte do mrazáku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Domácí cukrárna: Bez těchto pomocníků se neobejdete
  • Zajímavosti

Domácí cukrárna: Bez těchto pomocníků se neobejdete

Přemýšlíte, že své cukrářské umění povýšíte na úroveň přesahující pouhé pečení narozeninových dortů pro členy rodiny? Zařízení dokonalé domácí cukrárny vyžaduje o špetku více než jen vášeň pro sladké. Dejte pod svýma rukama vzniknout...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč