Jablka nemusejí skončit vždycky jenom ve štrúdlu. Ač je tento moučník ověřená a chutná klasika, zkuste jednou jablka v některém z vyhlášených světových jablečných koláčů. Slibujeme, že nebudete litovat.
...
Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta.
...
Emily Blunt v pořadu své kamarádky, kuchařky Iny Garten, už dvakrát dokázala, že není jen skvělá herečka, ale také velmi talentovaná kuchařka. Vedle boloňské omáčky s krůtím masem ukázala recept na dokonalé pečené brambory, který se stal...
Známe ji jako rebarboru i jako reveň a v sezóně patří mezi oblíbené náplně buchet, koláčů a moučníků . Dokonalý duet tvoří například spolu s jahodami, receptů však u nás najdete daleko víc. Šťavnatý kyselý řapík rebarbory přitom skrývá...
Speciální narozeninové vydání Apetitu je tu! Časopis Apetit slaví 20. výročí a dostal výjimečný dárek, kterým potěší i své čtenáře – na skládanou obálku jsme vyfotili hned tři úžasné narozeninové dezerty, které upekla cukrářka Helena...
Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...
Na Makro Czech Gastro Fest, který se konal 12. a 13. dubna 2024 v pražském O2 universu, dorazily celebrity ze světa gastronomie. Zeptali jsme se jich, jestli je nějaká surovina, kterou často nemohou sehnat v kvalitě v jaké by si...
Těstoviny jsou rychlým a snadným jídlem, které uvaříte za pár minut a připravíte z nich plno dalších chutných a skvělých pokrmů. Pro svou neutrální chuť je skvěle hodí k omáčkám, zelenině, masu i do polévek. Existuje celá řada možností...