Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na to – pošírované vejce

Jak na to – pošírované vejce

Naučte se uvařit dokonalé pošírované vejce s pevným, dokulata vytvarovaným bílkem a tekutým středem.
28. 3. 2011

Pošírované (nebo také ztracené) vejce se hodí do salátu, na steak, na žemli s holandskou omáčkou jako vejce Benedikt nebo jen tak posolené a opepřené s toustem k snídani.


Apetit TV

Jak na to: pošírované vejce

Apetit TV video
var so = new SWFObject('/flash/jwplayer.swf','apetit_tv_85','500','295','9'); so.addParam('allowfullscreen','true'); so.addParam('allowscriptaccess','always'); so.addParam('bgcolor','#FFFFFF'); so.addParam('flashvars','file=/video/apetit_tv/apetit_howto_posirovane_vejce.flv&image=http://www.apetitonline.cz/video/apetit_tv/apetit_howto_posirovane_vejce...'); so.write('apetit_tv_85');

Přidat komentář