Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby kaše byl hladká

steak s kaší a grilovanou zeleninou
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Milujete hladkou kaši? Víme, co platí na poslední hrudky.

Ať už se chystáte na jakoukoli kaši, k hladkosti ji zaručeně přivedete takto: Než do ní přidáte pevné přísady typu bylinek či oliv, přesuňte téměř ušťouchanou kaši do drátěného síta a gumovou stěrkou ji protřete do misky. Stejným způsobem zbavíte hrudek i omáčky nebo krémové polévky.

A jak potom vyčistíte cedník? Otočte ho dnem vzhůru a pořádně jím klepněte o hranu dřezu nebo odpadkového koše. Pak ho propláchněte teplou vodou. Z čistého cedníku vytřeste vodu a nechte ho uschnout.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Velikonoce z porcelánu

Velikonoce z porcelánu

Jaro je již od nepaměti symbolem obnovy, nových začátků, probouzející se přírody. Přináší naději a víru v nové cykly, symbolizuje zrození. Den jarní rovnodennosti symbolicky znamená vítězství světla nad temnotou. Nejvýznamnějšími...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč