Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zeptejte se redakce

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, prosím Vás,kam mám poslat příspěvek do vašší rubriky Recept z restaurace.

mám u Vás předplatné.

moc děkuji

Šárka

Obrázek uživatele Anonymous

dobrý den,

Dostali jsme roční předplatné Apetitu k Vánocům, bohužel nám nedošlo do dnešního dne zářijové číslo. Dnes došlo říjnové, tedy jsme pochopili, že někde nastal asi problém. Zatím jinak všechna čísla přišla v pořádku a včas. Prosím, nevíte jak daný problém řešit? 

Děkuji. 

Veronika Píchová

Toborikova@seznam.cz

 

 

Obrázek uživatele Anonymous

 

      Dobrý den, ráda bych se zeptala, kde můžu koupit granulovaný cukr na posypání skořicových šneků z letního speciálu. Nejlépe v nějakém obchodě v Praze

Obrázek uživatele Anonymous

 Mam prosbu na autory receptu: prosim uvadejte presne miry  jednotlivych ingridienci .Pro nas, kteri nezijeme v Cesku, informace typu “ pul sacku kypriciho prasku ci pulka  baleni drozdi “ je frustrujici, nebot nezname obsah/ vahu teto konkretni ingridience.

Dekuji a doufam, ze i ja budu moci v budoucnu pect podle receptu Apetit on line,

Srdecne, Halina Broadbent 

 

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, chci se zeptat jestli se tady na stránce dají najít i recepty z Apetit speciálů.

Děkuju.

Anna Novotná

Obrázek uživatele Denisa Šmídová

Dobrý den,

hledám recepty ze starších čísel a nemohu je tady na stránce najít.

Jedná se o Malinové brownies (srpen 2013) a Buchtu s ostružinami, jablky a lískovými ořechy (září 2013).

Poraďte mi prosím, kde je mohu najít.

Děkuji.

Šmídová D.

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, ráda bych si koupila tato vydání Apetitu Veggie: 3/2016, 4/2016 a dále 1/2017 a 2/2017. Bohuže mi chybí, budu ráda, jestli bude možné je koupit. Předem děkuji. Renata

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

mám doma kompletní ročníky časopisu APETIT 2008,2010,2011,2013,2015,2016.

Ráda bych je nabídla ke koupi - cena jednoho ročníku 200,- Kč.

Myslíte, že by se našel zájemce?

Marcela Malá

marmala@seznam.cz

Obrázek uživatele Zdena Fulle

Jak se naloguju do svojí kuchařky? Delší dobu jsem nebyla na stránkách Apetitu a teď je to tady míň přehledný a vyhledávání horší.

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den, nevíte co přesně je v angličtině flour mixture? Je to jedna z ingrediencí do dortu, ale nevím co všechno v tom má být.
Obrázek uživatele Radovan Šulák

V časopise Apetit z prosince 2017 je na straně 68 uveden recept "Vánočky do dlaně".  Na konci druhého odstavce pracovního postupu je uvedena věta: "Nechte kynout přes noc v chladu." Jak nízká teplota je zde myšlena pojmem chlad? 

Velmi děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, mám dotaz týkající se receptu "Citronová kolečka podle Zdeňky Davidové" z prosincového čísla 12/2017. Kolečka se povedla, ale s ktémem je to horší.. Utřela jsem máslo s cukrem, ale tekuté ingredience (citronová šťáva a rum) se mi s ním nechtějí za žádnou cenu spojit.. je nějaké řešení ? Je mi to líto, protože bez té tekuté složky je krém příliš sladký a tak tedy trochu nepoužitelný.. Děkuji Pavla

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli by bylo možné sehnat ještě někde tento http://www.apetitonline.cz/zeptejte-se-redakce/losos-na-cerno-a-hrneckov... recept. Kdysi jsme ho dělali a byl výborný, bohužel už si nepamatuji jak se dělá a recept už taky nemám. Bylo by případně možné ho poslat na email (m.sobotkova@atlas.cz)? S pozdravem, Sobotková

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

již několik let odebírám Váš časopis a je velmi inspirativní. Vždy si v každém čísle najdu několik receptů, které prostě MUSÍM zkusit.  Moc se mi líbí i nápad se zveřejnováním receptů z restaurací. A tak jsem se osmělila napsat Vám taky. Byla jsem loni na rekreaci v Beskydech, na Kohútce, a ochutnala (nejednou :-))) )  jejich vyhlášený kynutý borůvkový knedlík. Možná řeknete: "Co je na tom? Kynutý knedlík.....standardní jídlo, které vaří každá hospodyňka".  Jenomže na tento knedlík tam přijíždějí lidé z širokého okolí. Proč je lepší? Co je v receptu jinak? Jakoby v těstě byla vanilka ....Moc by mě zajímal recept.  A možná i některé z dalších čtenářek.

Hezký den všem.

Jitka Hrušková

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den, moc by mě zajímal recept na epický dort s malinami a krémem z bílé čokolády z Pražského Bakeshopu v Kozí ulici, který byl mimochodem i náš svatební. Ten krém si prostě musím doma udělat! Děkuji za pomoc. Hana M.

Stránky