OBCHOD

Zeptejte se redakce

Obrázek uživatele Anonymous
Dobry den, kdy vyjde nove specialni vydani apetitu. 5 cisel dohromady. Dekuji
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit, jak u banánovo-karamelového dortu z Apetitu 1/2017 zajistit, aby při rozkrojení karamelová náplň nevytekla? Podotýkám, že jsem postupovala podle Vašich pokynů, ale krém z mascarpone je přece jen těžký... Děkuji, jinak je dort vynikající

novakmiluse@seznam.cz

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den. Každoročně jsem pekla dle Vašeho Apetitu z listopadu 2009 vynikající cukroví. Někam jsem recept založila a na Vašich stránkách není. Vím, že byl na straně 83. Pomůžete mi. Děkuji Ivka

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

moji rodiče pojedou před Vánocemi na jednodenní výlet do Bratislavy (je to dárek). Hledám náměty na restauraci a kavárnu, kterou jim doporučit k návštěvě. Máte nějaké favority? Probírala jsem se internetem, ale zatím mi z toho vítězná trojka nevzešla- budu proto moc ráda za postřehy.

Děkuji a přeji pěkný den

Klára

 

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den. mohu se zeptat, kde se dá koupit medový perník na strouhání? U nás mají jen perník na strouhání. Děkuji M.

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý večer, včera jsem pekla jablečný koláč a dnes už ho nemohu najít, je velice dobrý, jabka se daly na 5 minut pod gril a potom pomazaly marmeládou s třešňovicí děkuji Jannika

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, ráda bych věděla, jak velký objem má mít hrnek v receptech jako např. čokoládovo-cuketové bochánky z posledního čísla apetitu a také, zda nevíte, kde sehnat kvalitní hrnkové odměrky pro anglické či americké recepty, vím, že se dají sehnat přes amazon, ale jestli je nemají někde v Praze, děkuji, Pavla

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

 

nemohu na stránkách apetitonline.cz najít recept na bájčný obrácený rebarborový koláč. Prosím pěkně, existuje ještě možnost jej zaslat zpětně? Číslo, kde byl recept, bohužel už nemám.

 

Díky nastokrát

 

Kateřina

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

 

chtěla jsem se Vás zeptat zda-li ještě někdy vyjde Apetit speciál s pěti čísly v jednom časopisu za minulá období? Který byl v minulosti hojně vydáván a který mi vyhovoval tím, že pokud jsem si z nějakého důvodu nepořízovala časopisy v daném termínu, tak jsem si je zpětně mohla dokoupit. Už dlouho dobu jsem v trafikách žádný takový formát neviděla.

Předem děkuji za odpověď

Šimková

Obrázek uživatele Pavla Froncová
Pavla Froncová
Dobry den, rada bych upekla medovnik z cisla 2006/2. Je mozne nahradit Heru maslem? Nerada ji pouzivam, kvuli palmovemu oleji, ktery obsahuje. A mohu misto obycejneho cukru pouzit trtinovy? Pokud ano, bude vhodnejsi klasicky dostupny krystal nebo bude lepsi si jej pomlit? A posledni vec... Mohu si cast dortu pripravit predem a dodelat jej dalsi den? Napr. nachystat testo na korpusy apod. ? Dekuji Vam za info, Pavla
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

už je znám termín,kdy se bude konat Apetit Piknik v roce 2017 ?

Děkuji a přeji Vám,ať se daří.

Jiří Kadrnka

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda si myslíte, že by šlo zahušťovat chia semínky. Rozemlít je na prášek a přidávat do polévek či omáček místo jíšky... 

Obrázek uživatele Daniel Ryba

Dobrý den,

můžete mi prosím poradit? Očekávám 12 hostů a chtěl bych je pohostit nějakým masem - kuřecím nebo vepřovým, které by šlo připravit v jednom hrnci nebo v jednom pekáčku. Apetit odebírám od čísla 1/2013, ale nevím, který recept vybrat. Můžete mi prosím poradit nebo zaslat nějaký recept?

Moc děkuji předem.

Daniel Ryba

Obrázek uživatele Kristýna Černá
Kristýna Černá

Dobrý den,

marně pátrám po tom, proč se domácí paštika přelévá máslem. Dělám ji často a lidé se mě ptají, proč, ale sama nevím.

Děkuji za odpověď, hezký de

Kristýna

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, nevíte prosím, kde v Praze sehnat sýr panýr? Vím, že není těžké ho vyrobit doma, ale když ho potřebujete mít po ruce ještě "dnes k večeři"... Děkuji Pavla

Stránky