Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zeptejte se redakce

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

mám doma kompletní ročníky časopisu APETIT 2008,2010,2011,2013,2015,2016.

Ráda bych je nabídla ke koupi - cena jednoho ročníku 200,- Kč.

Myslíte, že by se našel zájemce?

Marcela Malá

marmala@seznam.cz

Obrázek uživatele Zdena Fulle

Jak se naloguju do svojí kuchařky? Delší dobu jsem nebyla na stránkách Apetitu a teď je to tady míň přehledný a vyhledávání horší.

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den, nevíte co přesně je v angličtině flour mixture? Je to jedna z ingrediencí do dortu, ale nevím co všechno v tom má být.
Obrázek uživatele Radovan Šulák

V časopise Apetit z prosince 2017 je na straně 68 uveden recept "Vánočky do dlaně".  Na konci druhého odstavce pracovního postupu je uvedena věta: "Nechte kynout přes noc v chladu." Jak nízká teplota je zde myšlena pojmem chlad? 

Velmi děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, mám dotaz týkající se receptu "Citronová kolečka podle Zdeňky Davidové" z prosincového čísla 12/2017. Kolečka se povedla, ale s ktémem je to horší.. Utřela jsem máslo s cukrem, ale tekuté ingredience (citronová šťáva a rum) se mi s ním nechtějí za žádnou cenu spojit.. je nějaké řešení ? Je mi to líto, protože bez té tekuté složky je krém příliš sladký a tak tedy trochu nepoužitelný.. Děkuji Pavla

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli by bylo možné sehnat ještě někde tento http://www.apetitonline.cz/zeptejte-se-redakce/losos-na-cerno-a-hrneckov... recept. Kdysi jsme ho dělali a byl výborný, bohužel už si nepamatuji jak se dělá a recept už taky nemám. Bylo by případně možné ho poslat na email (m.sobotkova@atlas.cz)? S pozdravem, Sobotková

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

již několik let odebírám Váš časopis a je velmi inspirativní. Vždy si v každém čísle najdu několik receptů, které prostě MUSÍM zkusit.  Moc se mi líbí i nápad se zveřejnováním receptů z restaurací. A tak jsem se osmělila napsat Vám taky. Byla jsem loni na rekreaci v Beskydech, na Kohútce, a ochutnala (nejednou :-))) )  jejich vyhlášený kynutý borůvkový knedlík. Možná řeknete: "Co je na tom? Kynutý knedlík.....standardní jídlo, které vaří každá hospodyňka".  Jenomže na tento knedlík tam přijíždějí lidé z širokého okolí. Proč je lepší? Co je v receptu jinak? Jakoby v těstě byla vanilka ....Moc by mě zajímal recept.  A možná i některé z dalších čtenářek.

Hezký den všem.

Jitka Hrušková

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den, moc by mě zajímal recept na epický dort s malinami a krémem z bílé čokolády z Pražského Bakeshopu v Kozí ulici, který byl mimochodem i náš svatební. Ten krém si prostě musím doma udělat! Děkuji za pomoc. Hana M.
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, bohužel jsem propásla 24. velkou knihu receptů Apetit speciál a moc mě mrzí, že mi ve sbírce chybí. Dala by se ještě teď někde objednat, prosím? Děkuji za odpověď, s pozdravem fanynka Maruška

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

  zajímalo by mne, zda se dají předplatit speciály Veggie a zda je možné doobjednat starší čísla těchto speciálů.

Předem děkuji za odpověď Eliška

Obrázek uživatele Anonymous

Zdravým, chtěla bych se zeptat zda se dá někde sehnat ta krásná červená zástěra Apetit. Nebo jestli ji nááááhodou nebudete prodávat na Apetit PIKNIK.

Děkuji za odpověď :)

Obrázek uživatele Stanislava Hemalová
Stanislava Hemalová

Chci poděkovat.... a pochválit mrkvový dort, který byl cca 2 čísla zpátky.Dort jsem vytunila ještě kostičkama pomerančové kůry, kterou jsem svařila v trošce vody s 2 lžícemi cukru.

To je on, mého srdce šampion a šampion všech, kteří ho ochutnali. Žádné šlehání... jenom hrnek,lžíce  ....a skvělý dort je na světě. Kdysi jsem velmi dobrý jedla v jedné restauraci a už jsem Vás chtěla žádat o zjištění receptu...ale ten Váš je skoro lepší a určitě vláčnější.Díky moc.

Hemalová St.

Obrázek uživatele Anonymous
Zdravím žiju ve Francii (Korsika) a hrubou mouku tady nemají....Mám z Čech krupici dá se nějak namíchat hládka s krupici abych udělala kynuté knedlíky? Děkuji za každou radu, jak bych jinak mohla udelat knedlíky...Radka
Obrázek uživatele Christina Monterová
Christina Monterová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, kdy plánujete vydat nové kuchařky - Snídaně s svačiny, Léto. Samozřejmě pochopím, že některé informace ještě nemůžete prozradit, ale já už se nemohu dočkat :)

Děkuji 

Obrázek uživatele Anonymous
Dobry den, kdy vyjde nove specialni vydani apetitu. 5 cisel dohromady. Dekuji

Stránky