Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zeptejte se redakce

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den. Marně se snažím objednat roční předplatné tištěného Apetitu veggie. Můžete mi prosím poradit. Díky moc. Vaše věrná čtenářka Blanka
Obrázek uživatele Anonymous
dobry den,je jeste nekde k dostani 28 velka kniha receptu?dekuji Helena
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, otázka zněla, kdy byla založena společnost Rohnson.  Ta byla založena v Řecku v roce 1982. Pokud to měl být rok, kdy byla odnož založena v Čechách, pak dotaz nezní správně.

S pozdravem, Hrušková

 

Obrázek uživatele Veronika Korbelová
Veronika Korbelová
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, proč u receptů ve vašem vyhledávači zmizel údaj o tom, ve kterém čísle časopisu se recept nachází. Odebírám váš časopis už od roku 2006, pomáhalo mi to při hledání receptů. Celkově je myslím škoda, že neexistuje restřík receptů, všem vašim věrným fanouškům by ušetřil spoustu času. Bylo by možné ho vydat, nebo alespoň zpracovat ke stažení? Děkuji V.Korbelová
Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, chtěla jsem zkusit upéct hruškový koláč ze strany 92 v listopadovém čísle, ale trochu se mi nezdá popis ingrediencí, opravdu je to 1/4 hrnku + 1 a 1/2 lžíce škrobu?

Děkuji Vám.

S přáním hezkého dne

Blanka Kovářová

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, prosím Vás,kam mám poslat příspěvek do vašší rubriky Recept z restaurace.

mám u Vás předplatné.

moc děkuji

Šárka

Obrázek uživatele Anonymous

dobrý den,

Dostali jsme roční předplatné Apetitu k Vánocům, bohužel nám nedošlo do dnešního dne zářijové číslo. Dnes došlo říjnové, tedy jsme pochopili, že někde nastal asi problém. Zatím jinak všechna čísla přišla v pořádku a včas. Prosím, nevíte jak daný problém řešit? 

Děkuji. 

Veronika Píchová

Toborikova@seznam.cz

 

 

Obrázek uživatele Anonymous

 

      Dobrý den, ráda bych se zeptala, kde můžu koupit granulovaný cukr na posypání skořicových šneků z letního speciálu. Nejlépe v nějakém obchodě v Praze

Obrázek uživatele Anonymous

 Mam prosbu na autory receptu: prosim uvadejte presne miry  jednotlivych ingridienci .Pro nas, kteri nezijeme v Cesku, informace typu “ pul sacku kypriciho prasku ci pulka  baleni drozdi “ je frustrujici, nebot nezname obsah/ vahu teto konkretni ingridience.

Dekuji a doufam, ze i ja budu moci v budoucnu pect podle receptu Apetit on line,

Srdecne, Halina Broadbent 

 

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, chci se zeptat jestli se tady na stránce dají najít i recepty z Apetit speciálů.

Děkuju.

Anna Novotná

Obrázek uživatele Denisa Šmídová

Dobrý den,

hledám recepty ze starších čísel a nemohu je tady na stránce najít.

Jedná se o Malinové brownies (srpen 2013) a Buchtu s ostružinami, jablky a lískovými ořechy (září 2013).

Poraďte mi prosím, kde je mohu najít.

Děkuji.

Šmídová D.

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den, ráda bych si koupila tato vydání Apetitu Veggie: 3/2016, 4/2016 a dále 1/2017 a 2/2017. Bohuže mi chybí, budu ráda, jestli bude možné je koupit. Předem děkuji. Renata

Obrázek uživatele Anonymous

Dobrý den,

mám doma kompletní ročníky časopisu APETIT 2008,2010,2011,2013,2015,2016.

Ráda bych je nabídla ke koupi - cena jednoho ročníku 200,- Kč.

Myslíte, že by se našel zájemce?

Marcela Malá

marmala@seznam.cz

Obrázek uživatele Zdena Fulle

Jak se naloguju do svojí kuchařky? Delší dobu jsem nebyla na stránkách Apetitu a teď je to tady míň přehledný a vyhledávání horší.

Obrázek uživatele Anonymous
Dobrý den, nevíte co přesně je v angličtině flour mixture? Je to jedna z ingrediencí do dortu, ale nevím co všechno v tom má být.

Stránky