Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Borůvkový knedlík z Kohútky

Dobrý den,

již několik let odebírám Váš časopis a je velmi inspirativní. Vždy si v každém čísle najdu několik receptů, které prostě MUSÍM zkusit.  Moc se mi líbí i nápad se zveřejnováním receptů z restaurací. A tak jsem se osmělila napsat Vám taky. Byla jsem loni na rekreaci v Beskydech, na Kohútce, a ochutnala (nejednou :-))) )  jejich vyhlášený kynutý borůvkový knedlík. Možná řeknete: "Co je na tom? Kynutý knedlík.....standardní jídlo, které vaří každá hospodyňka".  Jenomže na tento knedlík tam přijíždějí lidé z širokého okolí. Proč je lepší? Co je v receptu jinak? Jakoby v těstě byla vanilka ....Moc by mě zajímal recept.  A možná i některé z dalších čtenářek.

Hezký den všem.

Jitka Hrušková

Obrazek uzivatele

Dobrý den, paní Hrušková,

moc děkujeme za pochvalu i přízeň! Moc nás těší, že Vás inspirujeme a bavíme. Vaše přání předám kolegyni, která má rubriku s recepty z restaurace na starosti. Bohužel nemohu slíbit, že se nám ho podaří získat. Mezitím doporučujeme vyzkoušet neméně pověstný kynutý borůvkový knedlík od pana šéfkuchaře Sapíka, který najdete v červencovém čísle letošního roku: http://www.apetitonline.cz/casopis-apetit/2017-7

Ještě jednou moc děkujeme a přejeme krásný den,

redakce Apetitu