Nebojte se toho a pusťte se s námi do zavařování! Léto a podzim přináší bohatou úrodu, kterou stojí za to uchovat na později, až bude zima a sychravo. Zavařeniny, kompoty, džemy, čalamády nebo nakládaná zelenina nejen že dokonale chutnají,...
Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech.
...
Na Bioslavnosti do Starého Města pod Sněžníkem si zajeďte pro kvásek i kuchařky z edice Apetit, na Francouzské trhy na Kampě zaskočte na sklenku vína, na Pražském pikniku na Střeleckém ostrově nebo na Festivalu chutí v pražské Botanické...
„Sandtnerku do každé domácnosti,“ znělo ještě dlouho po období její slávy. Připomeňte si s námi odkaz prvorepublikové kuchařky Marie Janků-Sandtnerové, která dokázala ze základních potravin a s velmi omezeným rozpočtem vykouzlit neobyčejně...
Obyčejná přísada nebo tajná zbraň? Krystalky kyseliny citronové vám můžou vylepšit vaření, zlepšit chuť jídel a uchovat ovoce a zeleninu v lepší formě. Uchytí se v každé domácnosti jako praktický a účinný pomocník při úklidu. Navíc jsou...
Nový rok vnímá spousta z nás jako nový začátek. I když bychom se mohli rozhodnout začít s dietou klidně v listopadu, necháváme si to právě na začátek nového roku. Sepisujeme různá předsevzetí, která chceme v novém roce splnit. Začít běhat,...