Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

vykrajované svatební koláčky

Dobrý večer,

práve jem dodelala koláčky, jen testo bylo ridké, tak jsem ho nemohla vyválet, nevím zda tam nemá být o 100g mouky více, dákovala jsem ho lžíci, jináč vynikající.

S pozdravem Ilona Ondrášiková, Piešťany

 

Obrazek uzivatele

Dobrý den, paní Ondrášiková,

obrátili jsme se s dotazem přímo na autorku receptu a ta nám poradila toto: „Těsto obvykle opravdu bývá lehce řidší, hodně ho podsypu moukou, než začnu vyvalovat, a opatrně roztahuji válečkem. Klidně dejte příště o trošičku mléka méně, aby se Vám s těstem lépe pracovalo, ale já to raději dělám takto, aby ve finále nebyly koláčky tuhé.“ 

Máme radost, že Vám koláčky chutnaly, my se do nich také naprosto zamilovali.

Přejeme moc krásné léto, redakce Apetitu