Tohle je úkol, který si s úctou a láskou k jihočeským rybníkům nelze odpustit. Výzva se ocitla v Třeboni, takže zasvěcení už vědí.
Vezměte dnes na milost a na talíř něco, co plavalo ve sladkovodním toku nebo rybníce. Víme, že to není jednoduchý úkol, se kterým souvisí spousta komplikací. Především tu visí otázka, kde vzít sladkovodní rybu. Pokud máte se sháněním dobré ryby ve svém okolí opravdu nepřekonatelný problém (který nemá co do činění s opuštěním komfortní zóny nebo pohodlností), můžete splntit úkol i s rybou mořskou.
Vegetariáni mohou dnes místo ryby zkusit čarovat s tofu nebo s tempehem.
Pozor, je tu další soutěž! Vyfoťte dnešní "rybí" úkol a nasdílejte jej na Instagram s hashtagy #prazdninovavyzva2017 #kucharkaprodceru #casopisapetit, anebo na Facebooku, podmínkou je kromě označení hashtagy také označení facebookových stránek Kuchařky pro dceru i Apetitu. Postup, jak takové označení správně udělat, je ZDE.