0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5. úkol: Bobule

5. úkol: Bobule
sdílet:
Další úkol není nijak složitý, spíše naopak. Tentokrát ale hrajeme o skvělou kuchařku Česko!

Na soutěžní mapě nás vítá Šumava. A Šumava, to značí především lesy a lesní ovoce. Hlavně borůvky!

Jaký je tedy dnešní úkol? Použijte do jídla nebo do pití bobulové ovoce. Může být čerstvé, mražené i kompotované, lze použít to z vlastní zahrádky, či koupené v obchodě. Podmínkou soutěže je, aby bylo aspoň trochu na fotce patrné, o jaké ovoce vlastně jde. A pozor! Zavařenina namazaná na chléb s máslem se nepočítá :-).

Za splnění dnešního úkolu můžete vyhrát naši oblíbenou kuchařku Honzo, vstávej!, plnou klasických českých receptů. Stačí váš výtvor vyfotit a sdílet na Instagram s hashtagy #prazdninovavyzva2017 #kucharkaprodceru #casopisapetit. Sdílet můžete i na Facebooku, podmínkou je kromě označení hashtagy také označení Kuchařky pro dceru i Apetitu. Jak na to? To se dočtete ZDE.

Pár nápadů z redakční kuchyně:

 
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit