0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

61. úkol: Ovoce

61. úkol: Ovoce
sdílet:
Sladký úkol plný vitamínů.

Další důležitou surovinou pro zdejší svérázný region vždy bylo ovoce, především jablka, hrušky a švestky. V sezóně čerstvé, v zimě především sušené. I když se to tolik neví, ve skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm mají velmi dobrý přehled o starých ovocných odrůdách a vedou si evidenci, kde v okolí jednotlivé stromy rostou.

Proto si dovolujeme použít ovocné téma jako námět pro předposlední úkol: Dejte si ovoce. Klidně jen kousněte do jablka, anebo to pojměte s grácií a splňte úkol s veškerou vážností výzvy: Třeba si upečte valašský frgál.

Ovocná inspirace z Apetitu: 

 
 
Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit