Každá země Asie má svůj unikátní specifický styl vaření, který je ovlivněn místními surovinami, tradičními technikami a kulturními tradicemi. Jedno však mají společné – důraz na čerstvost a výrazné chutě.
...
Řezy na plech už dávnou nejsou mezi dezerty popelkami. Jejich příprava je oproti zákuskům rychlejší, avšak na chuti a kráse se jim zcela jistě vyrovnají. Připravte je jako dezert na oslavu nebo jinou významnou událost. Uvidíte, že s ...
O tom, jak naše babičky uměly hospodařit a z několika základních surovin vařit pro celou rodinu, svědčí dobové kuchařky. V dobách nedostatku se vůně pečínky linula domem jen v neděli, ostatním dnům vévodila skromná kuchyně. Nechte se...
Kolem másla se toho v posledních letech hodně událo, jeho vysoké ceny se jeden čas staly dokonce předvolebním tématem. Řeší se i kvalita, proto se máslu opakovaně věnuje časopis dTest. Po posledním testování vyslal...
Červené plody s omamnou vůní patří mezi mezi ovocné favority mnoha lidí po celém světě. Jahodové náplně, džemy, zmrzliny a příchutě vedou žebříčky popularity. Jahodový kotejl je jednou ze skvělých možností, jak si jahody vychutnat. Určitě...
Vstupte do nové grilovací sezony netradičně a udržitelně! Ať už si tuto příjemnou kulinářskou činnost dopřejete s přáteli na balkoně, zahradě nebo v přírodě, s rybami od Fjord Bohemia si grilování užijete naplno. Navíc bez...