0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Adventní výzva je znovu tady!

Adventní výzva je znovu tady!
sdílet:
Mile nás překvapilo, kolik z vás se loni pro výzvu nadchlo, a tak se do ní pouštíme letos zase.

V sobotu 26. listopadu startuje nová adventní výzva. Opět jsme spojili síly s Janou Florentýnou Zatloukalovou, autorkou hned několika skvělých kuchařek a také stránek Kucharkaprodceru.cz, a až do 19. prosince (případně až do 24. prosince) si budeme všichni společně užívat a vychutnávat advent. Máme pro vás dárky, které si zamilujete: předplatné časopisu Apetit a taky naše báječné kuchařky. S námi a Florentýnou prožijete pohodové svátky beze spěchu a stresu. To zní krásně, co říkáte? 

O ČEM JE #ADVENTNIVYZVA2016?

Každý den jedna výzva, každý den úkol ke splnění, každý den další krůček k Vánocům. Foťte, dokumentujte, sdílejte (označujte #adventnivyzva2016, #kucharkaprodceru, a pokud se v daný den soutěží o kuchařky tak i #casopisapetit). Vše, co potřebujete vědět, pro vás sepsala Florentýna tady: vyzva.kucharkaprodceru.cz 

Klikací adventní kalendář otevře každý den jedno okénko. A až den skončí, otevře se nové a odhalí vám další úkol. Na splnění výzvy máte jeden jediný den! Ale nebojte, je nám jasné, že občas je potřeba udělat si pauzu i od vánočních příprav. I na to jsme s Florentýnou mysleli, jak se u ní dočtete. Tak do toho, držíme palce a těšíme se na Vánoce. S Vámi!

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit