Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Silvestr v restauraci La Veranda

Silvestr v restauraci La Veranda

31.12.| Příchod nového roku můžete oslavit speciálním silvestrovským menu restaurace La Veranda. Tým šéfkuchaře připraví pro hosty terinu z kachních foie gras, prso z královského holuba, grilovaného halibuta či pečený telecí hřbet. V ceně menu je i sklenka Prosecca.


28. 12. 2009 | Autor: redakce Apetitu
Co: silvestrovské menu
Kdy: 31.12. 2009
Kde: La Veranda, Elišky Krásnohorské 2/10, Praha 1
Za kolik: 1980,-/osoba
Info: www.laveranda.cz
Menu:
Terina z kachních Foie Gras,
 pyré z jablek a fíků, redukce z casisu, teplá brioška

Pečené prso z královského holuba,
 karamelizovaná mrkev a šalotky a omáčka z červeného vína

Grilovaný halibut 
s rizotem se slávkami, pěnou z kořenové zeleniny a plátky lanýžů
nebo

Pečený telecí hřbet
, černý kořen, houbový canelon a omáčka z Montepulciana d Abruzza
Dortík s jahodami,
 citrónový sorbet, jahodová jemná pěna a redukce z porta

Přidat komentář