Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Noc humrů

Noc humrů

6.1.| Dobře připravený humr je vždy lahůdkou, o které budete dlouho básnit. V restauracích na ní narazíte ale jen zřídkakdy, proto pokud už se vám po humrech stýská, nenechte si ujít středeční speciální večer v restauraci Prosecco.
4. 1. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Noc humrů
Kdy: Středa 6. ledna 2010 od 19.00
Kde: Ristorante Prosecco, Prosecká 852/66 190 00 Praha 9

PŘEDKRMY A POLÉVKY 

Humrovo-tuňákový tartare s avokádem, sezamovým vinaigrette, koriandrovým olejem a křupavou bruschettou 299 Kč 

Humr à la Nage – polovina humra v silné polévce z humra a zeleniny 325 Kč 

Humrový krém s masem a kapkou koňaku 150 Kč



POŠÍROVANÝ HUMR – polovina humra velikosti 450–550 g/porce 

Sotýrovaný humr s domácími šafránovými fettuccine, humrovou pěnou, čerstvou bazalkou a panenským olivovým olejem 349 Kč 

V másle pošírovaný humr s risottem z červeného vína, tymiánem a houbami enoki 369 Kč 

V másle pošírovaný humr s morkovým vinaigrette a piniovým risottem 359 Kč 

Sotýrovaný humr v humrovém krému s krémovou polentou ze sladké kukuřice 345 Kč



GRATINOVANÝ HUMR
 polovina humra velikosti 450–550 g/porce 

Lehce gratinovaný humr na květákovém ragú s plody kapary, humrovou pěnou a restovanými listy salátu 325 Kč 

Humr a plněné baby olihně s dušenou hovězí oháňkou, hnědými žampiony, hořčičným olejem a šťávou z oháňky 399 Kč

Gratinovaná polovina humra s ořechovým máslem a rychle orestovanými listy čerstvého špenátu 399 Kč

 
REKLAMA

Přidat komentář