Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jarní menu v restauraci The Grill

Jarní menu v restauraci The Grill

1.-31.1 | 
Na odlehčené jarní menu plné špenátu, fenyklu a salátů můžete vyrazit do restaurace hotelu Corinthia Towers hotel na Praze 4.
5. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Menu:

- jarní míchaný salát “Mimosa” s vařeným vejcem, brusketou s kozím sýrem a citronovým vinaigrette 190 Kč
- špenátová polévka 160 Kč
- pečené kuře podávané s fenyklovým salátem a česnekovou bagetou 360 Kč

- grilovaný jehněčí hřbet se špekovými zelenými fazolkami 490 Kč

- filet z máslové ryby v šafránovém svárku s mladým špenátem a bramborami 440 Kč

- rebarborový dort 120 Kč
 
Co: jarní menu
Kdy: 1.-31. března 2010
Kde: The Grill (Corinthia Towers Hotel), Kongresová 1, Praha 4
Info: www.corinthia.com
REKLAMA

Přidat komentář