Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Michelinský šéfkuchař hostuje v Bellevue

Michelinský šéfkuchař hostuje v Bellevue

22. 3.–4. 4.| Vyzkoušejte kuchyň uznávaného světového šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou! Nicolas Sale bude hostovat v restauraci Bellevue. Pro tuto restauraci vytvoří a bude vařit dvojí menu, které bude podáváno od 22. 3. do 4. 4. 2010 v rámci projektu Wine Club, který tentokrát představí vinařství Château d’Estoublon z francouzské Provence.

Budete tak mít možnost nejen vyzkoušet menu významného světového šéfkuchaře, ale dopřát si i výjimečné snoubení výtečného jídla s exkluzivními víny.

Navíc – nezapomenutelným zážitkem budou jistě večery 22. 3. a 23. 3., kdy se hostům osobně bude věnovat jak šéfkuchař Nicolas Sale, tak majitel vinařství Château d’Estoublon Rémy Reboul.
15. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Francouzský šéfkuchař oceněný michelinskou hvězdou Nicolas Sale bude hostovat v restauraci Bellevue
Kdy: 22. 3.–4. 4. 2010
Kde: restaurant Bellevue, Smetanovo nábřeží 18, Praha 1
Info: www.bellevuerestaurant.cz, tel. 222 221 443, 800 123 553
 
Menu:
Menu 1
 
Řeřichové velouté s akvitánským kaviárem
Domaine d’Estoublon Blanc 2007                               
 
Bretaňské langustýny s citrusovými houbami Enoki na pistáciích, tetargon a květy brutnáku


Domaine d’Estoublon Blanc 2007                               
 
Mušle svatého Jakuba pečené na olivovém oleji Beruguette, zelená čočka z Puy se slaninou 

Domaine d’Estoublon Blanc 2008

Telecí karé na sečuánském pepři, celeru a mangu s nasekanými stonky kapary, Jus Tranché Perlé
Chateau Estoublon Rouge 2006                              
 
Vyšlehaný citronový krém na Pain de Genes, kometa z mražených mandlových bonbonů

Menu 2
 

Mi cuit z kachních jater foie gras, hořčice de Brives s rozinkami, mikado ze zeleného jablka a bylinek
Chateau Estoublon Rouge 2005
                    

Čerstvý modrý humr à la Poché Rafraichi, celerová remuláda s černými lanýži, jemně pokrájené Ratte brambory s valeriánkou polní

Domaine d’Estoublon Blanc 2007

Pomalu pečený mořský vlk, artyčok na pepři a vonném koření, fenyklová emulze s badyánem
Domaine d’Estoublon Blanc 2008

Provensálské jehněčí karé Garriquette, krémová polenta z tmavé pšenice, lilek na indickém koření masála, koriandrová štáva
Mogador 2005


Sýr St. Marcelin de Mére Richard
Domaine d’Estoublon Blanc 2007                               
nebo
Čokoládový puk z Manjari čokolády s mátovým coulis a sněhovými pusinkami

Syrah 2007
 
Cena:
Můžete si sestavit své vlastní menu dle chuti:
Menu:                      Vína:          

5 chodů – 1590 Kč/5 chodů – 990 Kč

4 chody – 1490 Kč/4 chody – 890 Kč

3 chody – 1290 Kč/3 chody – 790 Kč
REKLAMA

Přidat komentář