Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Umíte připravit sladkovodní ryby?

Umíte připravit sladkovodní ryby?
sdílet:
23. 4. | Chcete se zdokonalit v přípravě sladkovodních ryb? Překvapte rodinu a známé opravdovou pochoutkou.

Co se naučíte: candát na tymiánu, pstruh pečený na másle, štika na kmínu, pečený losos a kapr namodro.

Co: Kurz vaření – sladkovodní ryby
Kdy: 23. dubna 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56,  Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč