Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Beskydské telecí a hovězí

Beskydské telecí a hovězí

27. 4. | Do restaurace Fluidum můžete vyrazit na degustační menu. Maso dodala beskydská farma z Vendryně.
 
Degustační menu obsahuje:

–  Telecí tatarák vs. hovězí carpaccio
–  Telecí jazyk dušený v bílém víně vs. hovězí jazyk vařený v kořenové zelenině
–  Telecí ledvinky restované s česnekem a petrželkou vs. hovězí líčka dušená na víně
–  Telecí ořech se smrži a foie gras vs. hovězí závitky se slaninou a hříbky
–  Telecí svíčková tažená v bazalkovém pestu vs. hovězí anglická svíčková
–  Francouzské sýry
19. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Degustační menu
Kdy: 27. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: Restaurace Fluidum, Lucemburská 1497/6, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz



REKLAMA

Přidat komentář