Degustační menu na Terase U Zlaté Studně
5. 5. | Degustační menu, které v restauraci Terasa U Zlaté Studně
připravil šéfkuchař Pavel Sapík, bude doprovázet selekce šampaňského od
společnosti Taittinger. Součástí večeře je i vertikální degustace
prémiového Grand Cuvée – Taittinger Comtes de Champagne. Degustací bude
provázet sám Clovis Taittinger.
Menu:
– Amusse-bouche
– Mušle sv. Jakuba se šampaňským želé a malinovým vinaigrettem
– Restovaná kachní játra foie gras podávaná s rizotem ochuceným medvědím česnekem a letitým balzamikem
– Mořský ďas pošírovaný v olivovém oleji na hráškovém pyré s artyčoky, sušenými tomaty a omáčkou beurre blanc
– Domácí sorbet zalitý Taittinger Brut Réserve Champagne
– Mléčné telecí sous-vide s čerstvými smrži à la crème a domácími špagetami
– Čokoládová terina s jahodovým želé a domácí jahodovou zmrzlinou
– Taittinger čokoládová pralinka
19. 4. 2010 | Autor:
redakce Apetitu
Přidat komentář