Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Festival chřestu v Brně

Festival chřestu v Brně

26. 4.–2. 5. | Delikatesy z čerstvého záhoráckého šparglu dovezeného přímo od pěstitele z Veľkých Levárů na Slovensku připravil šéfkuchař Pavel Sotolář.

Výběr z menu:

Chřestová terinka s kozím sýrem balená v listech mangoldu 70 Kč

Candát s chřestem a bearnskou omáčkou 310 Kč

Kůzlečí medailonky na tymiánu podávané s bílým chřestem a česnekovým konfitem 325 Kč

Biftek z mléčného telete se zeleným chřestem a holandskou omáčkou 395 Kč
22. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Festival chřestu
Kdy: 26. dubna – 2. května 2010
Kde: Hotel Royal Ricc, Strarobrněnská 10, Brno
Info: www.romantichotels.cz

REKLAMA

Přidat komentář